Doxis4 now supports Hungarian as language no. 13

(December 12, 2016 - Berlin) The Doxis4 iECM suite's language portfolio has been extended to add a thirteenth language: Hungarian. SER's enterprise content management (ECM) and business process management (BPM) solution is now available for 137 countries worldwide.

The comprehensive language portfolio of the Doxis4 iECM suite has now been extended to include Hungarian. Thanks to this latest development, the SER solution continues to meet the stringent demands of global businesses that require ECM and BPM solutions with user interfaces that can be adapted to the local language.

For companies represented in Europe and worldwide with teams spread out over multiple sites, Doxis4 offers access to vital information and business processes, irrespective of an individual's current location. The solution goes beyond organizational units and geographic borders to create a space where people can work in their own languages – adjusted to the local requirements and ways of working.

In addition to Hungarian as language number thirteen, the SER solution supports German, English, French, Spanish, Portuguese, Italian, Polish, Russian, Turkish, Chinese, Persian and Arabic. The Doxis4 iECM suite can now be used in 137 of the 195 countries of the global international community (UN member states only; does not include other geopolitical units).

Plik do pobrania

Press Release (PDF)

Pani Alexandra Lilienthal
Email: alexandra.lilienthal@ser.de

O SER Group

SER Group jest jednym z wiodących europejskich dostawców oprogramowania do zarządzania treścią w przedsiębiorstwie (ECM). Ponad pięć milionów użytkowników korzysta codziennie z platformy Doxis4 ECM firmy SER Group - on-premises, w chmurze lub jako hybryda tych dwóch rozwiązań. W oparciu o zunifikowane usługi ECM i BPM jak i usługi współpracy oraz usługi kognitywne duże firmy, korporacje, instytucje publiczne i organizacje opracowują cyfrowe rozwiązania do inteligentnego zarządzania informacjami i procesami. Grupa SER ma 35 lat doświadczenia i zatrudnia ponad 600 pracowników w 22 lokalizacjach na całym świecie.