SER Solutions jest partnerem technologicznym Platinum francuskiego klubu Club Décision DSI

(February 24, 2015 - Berlin) Decydenci ds. IT francuskiego Club Décision DSI przyznali firmie SER Solutions status partnera technologicznego Platinum w 2015 roku, wybierając ją innowacyjnym przedsiębiorstwem sektora digitalizacji. Klub ten nawiązuje partnerstwo z dostawcami usług IT, aby móc oferować swoim członkom najlepsze rozwiązania IT.

„Z przyjemnością informujemy, że w oparciu o surową, ukierunkowaną na cel i pragmatyczną procedurę wyboru francuski klub Club Décision DSI uznał SER Solutions za innowacyjne przedsiębiorstwo działające w segmencie digitalizacji”, wyjaśnia Didier Papion, prezes SER Solutions France. Klub DSI odznacza te przedsiębiorstwa, których rozwiązania spełniają standardy określone przez zrzeszonych w nim decydentów IT. Liczący ponad 1200 decydentów ds. IT Club Décision DSI jest największą i najbardziej znaczącą europejską organizacją działającą w tym obszarze.

Didier Papion, Geschäftsführer der SER Solutions France SARL, bedankt sich bei den Mitgliedern des Club Décision DSI

Didier Papion, prezes SER Solutions France SARL, składa podziękowania członkom Club Décision DSI

Jako partner technologiczny Platinum firma SER Solutions będzie regularnie uczestniczyć w tegorocznych imprezach organizowanych przez Club Décision DSI, np. w spotkaniu Les Rencontres de l’Innovation Technologique odbywającym się w dniu 5 lutego i 22 września, w imprezie dla dyrektorów IT Les Universités des DSI odbywającej się 26 marca oraz w konsorcjum DSI w dniu 18 czerwca. W trakcie tych imprez podczas prezentacji i wykładów Didier Papion przedstawi zagadnienia digitalizacji dokumentów oraz automatyzacji bazujących na nich procesów. Ponadto w ramach tych spotkań przedstawi on członkom Club Décision DSI rozwiązania SER koncentrujące się na optymalizacji procesów biznesowych oraz cyfrowej wymiany informacji.

Bliższe informacje na temat DSI są dostępne na stronie http://www.clubdecisiondsi.fr

Plik do pobrania

News als PDF

SER Solutions International GmbH
53227 Bonn
www.sergroup.com/en/

Pani Bärbel Heuser-Roth
Email: baerbel.heuser-roth@ser.de
Tel.: +49 (0) 228 90896 220

O SER Group

SER Group jest jednym z wiodących europejskich dostawców oprogramowania do zarządzania treścią w przedsiębiorstwie (ECM). Ponad pięć milionów użytkowników korzysta codziennie z platformy Doxis4 ECM firmy SER Group - on-premises, w chmurze lub jako hybryda tych dwóch rozwiązań. W oparciu o zunifikowane usługi ECM i BPM jak i usługi współpracy oraz usługi kognitywne duże firmy, korporacje, instytucje publiczne i organizacje opracowują cyfrowe rozwiązania do inteligentnego zarządzania informacjami i procesami. Grupa SER ma 35 lat doświadczenia i zatrudnia ponad 600 pracowników w 22 lokalizacjach na całym świecie.