SER jako „Złoty Partner” (Gold Partner) na targach DOCFLOW 2015 w Moskwie

(April 22, 2015 - Bonn / Moskau) Już 19 maja SER Group przedstawi swoje rozwiązania do zarządzania treścią w przedsiębiorstwie na targach DOCFLOW 2015 w Moskwie. Firma SER będzie obecna na tym istotnym wydarzeniu branżowym jako „Złoty Partner” (Gold Partner) targów i konferencji poświęconych elektronicznemu zarządzaniu dokumentami i informacją. Konferencja odbędzie się w moskiewskim hotelu Radisson Slavyanskaya Hotel & Business Center.

„Obecność na targach DOCFLOW 2015 to kolejny istotny krok naszego przedsiębiorstwa realizowany w ramach programu SER 2020”, wyjaśnia Kurt-Werner Sikora, rzecznik zarządu SER Group. „Rynek rosyjski odgrywa istotną rolę w ramach naszej strategii internacjonalizacji. Po kwietniowej konferencji BPM Day jest to już druga impreza branżowa w Moskwie, na której prezentujemy nasze oprogramowanie Doxis4”.

DOCFLOW to największe targi w Rosji i WNP poświęcone zarządzaniu informacją i elektronicznym przepływom pracy, w których bierze udział ponad 1500 gości, 700 uczestników online oraz ponad 30 wystawców. Na targach DOCFLOW wiodący producenci oprogramowania prezentują swoje najnowsze technologie i produkty. Oprócz samej wystawy wydarzenie obejmuje prezentacje rosyjskich i zagranicznych eksportów poświęcone rozwiązaniom ECM (systemy zarządzania treścią w przedsiębiorstwie) oraz aktualnym trendom rynkowym i przykładom najlepszych praktyk.

Na stoisku B5 spółka SER Group zaprezentuje najnowsze rozwiązania do opracowywania dokumentów oraz projektowania procesów biznesowych, które bazują na systemie Doxis4. Główny nacisk zostanie położony na temat „ECM meets BPM” i na nowy system do zarządzania procesami biznesowymi Doxis4, który łączy rozdzielone dotąd rozwiązania ECM i BPM na jednej platformie technologicznej. Pakiet Doxis4 iECM jest dostępny w rosyjskiej wersji językowej i został ukierunkowany całkowicie na potrzeby rosyjskich użytkowników. Na stoisku firmy SER uczestnicy konferencji będą mogli zapoznać się z produktami Doxis4, zasięgnąć rady doświadczonych ekspertów ECM i uzyskać informacje na temat pomyślnie zrealizowanych projektów. Strona www targów: http://www.docflow.ru/2015/.

Pani Bärbel Heuser-Roth
Email: baerbel.heuser-roth@ser.de