Grupa SER ponownie liderem polskiego rynku ECM

(July 13, 2018 - Warschau) SER Group kolejny raz został uznany za lidera polskiego rynku ECM w rankingu ITwiz Best 100*. W corocznym zestawieniu, ITwiz ocenia polskie firmy informatyczne i analizuje potrzeby klientów. Oprócz ogólnego rankingu przedsiębiorstw, wyodrębniono także 56 podgrup według sektora i kategorii ich działalności. SER zajmuje pierwsze miejsce w rankingu ECM i 41. miejsce w klasyfikacji generalnej.

SER może pochwalić się stabilnością i dynamicznym rozwojem działalności. Rosnące przychody, szczególnie w porównaniu z resztą rynku, wyróżniają SER i plasują firmę na wysokich miejscach w 20 rankingach Best 100. Oprócz pierwszego miejsca w głównym zestawieniu, SER zajmuje także drugą lokatę wśród firm IT o najwyższych przychodach na pracownika, najwyższych przychodach w sektorze finansowym oraz najwyższych przychodach w innych branżach. SER znalazł się również w top 3 firm z najwyższymi przychodami w sektorze usług IT, utrzymania i przemysłu. Co więcej, SER pięciokrotnie uplasował się w pierwszej dziesiątce i sześciokrotnie w pierwszej dwudziestce w pozostałych rankingach. Oznacza to dla firmy ogromny sukces, ponieważ nie tylko wypracowała silną pozycję w swojej podstawowej działalności – ECM – ale również z łatwością nadąża za innymi firmami IT na polskim rynku, takimi jak Oracle Polska czy HP Inc.

Wyjątkowo dobrze radzimy sobie we wszystkich istotnych podrankingach. To wielkie uznanie dla naszej działalności i sukcesów na polskim rynku – mówi Morad Rhlid, Dyrektor Zarządzający SER Solutions International.

ITwiz to ważna publikacja dla nas i dla polskiego rynku IT. Cieszymy się, że nadal prowadzimy w rankingu ECM. Daje nam to uzasadnienie niezbędne, aby dalej poszerzać nasz potencjał. Wyniki rankingu pokazują, że możliwości platformy Doxis4 iECM są doceniane również przez klientów w Polsce – dodaje Marcin Somla, Dyrektor SER Solutions Polska.

*ITwiz Best 100 2018: https://itwiz.pl/produkt/raport-itwiz-best100-edycja-2018/

Grupa SER ponownie liderem polskiego rynku ECM

S.E.R. Solutions Polska Sp. z o.o.
ul. Skierniewicka 10A
PL-01-230 Warschau